CSODAKÖNYV TÜNDÉR MESE

CSODÁLATOS MESE NEM CSAK GYEREKEKNEK. KÉT TESTVÉR KALANDJAI CSODAFÖLDÖN, A TÜNDÉREK, KOBOLDOK FÖLDJÉN. GYERMEK OLDALAK!

Gothic text from pookatoo.com

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A pránanadi két szanszkrit eredetű szóból alkotott kifejezés. A prána (प्राण) életerő, energia, a nadi ér, cső, csatorna, folyam – az Ájurvéda és a jóga központi fogalmai. A pránanadi tehát életenergia-csatornának fordítható. A módszer eredeti elnevezése „New Method”, Németországban és Nyugat-Európában egyaránt ezt használják. A pránanadi egy kifejezetten magyar szóalkotás. A pránával való gyógyítás technikáját egy német származású tanító, Christian Weber, tizenhat évi tibeti képzés után hozta el a nyugati világba. Magyarországon 1992-ben ismerkedhettünk meg a módszerrel, melynek átadása tanfolyam keretében oktatható. A prána a pránanadi filozófiája szerint egyfajta mindent átható erőteljes energia, ami támogatja az életfolyamatokat. Használata, ebből eredően, harmóniát hoz létre a fizikai és tudati szintek között.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A pránanadi hatásmechanizmusa 

A pránanadi hatása: A pránanadi hatásmechanizmusát a módszer követői a következőképpen magyarázzák: * Életfolyamatokat támogat, valamennyi – fizikai, pszichikai, spirituális – síkon hat. Igazodik minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat, enyhíti a fájdalmat, segít a félelem, harag, méreg, depresszió, aggodalom és kétségek közt lévő levertség legyőzésében. * Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdését, segíti a tanulást. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat, komoly szerepe van a kapcsolatok építésében, ápolásában. Serkenti a kreativitást, növeli a teljesítő-képességet. Elősegíti az önmegismerést, támogatja a könnyebb beilleszkedést.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A pránanadiról részletesen: A prána, a jóga tanítása szerint minden energia ősforrása. Az élet megnyilvánulásának minden síkja a felvett és az el nem használt prána – vagy abszolút energia – rezgésétől, minőségétől függ. A prána egy összetett energiarendszer, ami nélkül a fizikai test önmagában nem létezhet. A mindent átható prána vagy életenergia folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban, rezgésben, áramlásban van, s az egész univerzumban mindenhol megtalálható. * A nadik és a csakrák a szervezet számára életenergiát vesznek fel az ember környezetéből, a kozmoszból, azután rezgésekké alakítják át, ami a fizikai és az energiatestek működéséhez, fenntartásához elengedhetetlenül szükséges. A fennmaradt tibeti szövegekben 350 000 nadiról tesznek említést. A hangolási, avatási szertartások után már egy finomabb energiarendszeren keresztül képes az ember kapcsolatba lépni azokkal az erőkkel, amelyek a környezetében, a világegyetemben jelen vannak. * A testbe bejuttatott prána a nadikon halad keresztül, és azeken a vezetékeken kering, mint a vér az érrendszerben. A vezetékek olyan finomak, hogy szabad szemmel nem is láthatók; nem párosíthatók például idegekhez, erekhez, s azokál finomabb minőségben hálózzák be a test minden egyes pontját. Három fő nadit ismerhetünk, amelyekből oldalágak válnak ki. Ezek az oldalágak újabb oldalágakra oszlanak, mielőtt behálózzák a tekjes fizikai testet.

BŐVEBBEN:ITT

Create your own banner at mybannermaker.com!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 119
Heti: 321
Havi: 887
Össz.: 898 539

Látogatottság növelés
Oldal: PRÁNANADI
CSODAKÖNYV TÜNDÉR MESE - © 2008 - 2018 - csodakonyv.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »